Hypnose

Rygestop hypnose

Motivation, coaching og hypnose kan gøre dit rygestop lettere* – Og behandlingen tager kun 60 minutter og kan gavne dit rygestop på flere punkter.

Hypnosebehandlingen kan hentes som lydfil og lyttes til i ro og mag derhjemme.

Hypnose

* Læs afsnittet: Virker rygestop hypnose for mere information om virkning.

** Behandlingen kan downloades på coachen Malte Langes hjemmeside.

Rygestop med hypnose

Hypnose er en tilstand, hvor din kritiske bevidsthed passiviseres i en mental fokusering. Du oplever dette naturligt i det daglig, når du er opslugt af en god bog eller film. Under hypnose er dit sind mere tilbøjelig til at vægte det der fokuseres på som værende vigtigt. Dette kan en hypnotisør benytte i behandlingen af dit rygestop til at hjælpe dig til at ændre på dine vaner ved at dit fokus fremadrettet ændres til andre og mere positive ting, når rygetrangen melder sig.

Kan alle hypnotiseres?

I praksis er det forskelligt i hvilken omfang folks bevidsthed kan påvirkes med hypnosebehandling. Nogle er i stand til at gå dyb trance, mens andre er mindre modtaglige. Al hypnose er egentlig selv-hypnose, så hypnose kræver velvilje og indlevelse fra dig som patient. Omvendt betyder det også, at du selv har indflydelse og at du kan modtage behandlingen alene ved at lytte til en lydfil eller cd derhjemme.

Derfor er du afhængighed af nikotin

Du er afhængig af cigaretter, fordi den nikotin som din krop optager ved rygning, påvirker din hjerne og dit nervesystem ved at efterligne stoffer, som produceres naturligt i hjernen. Din krop tilpasser sig denne øgede mængde af stoffer. Når du så ikke har røget i et stykke tid, reagerer din hjerne ved at skrige på nikotin, hvilke du oplever som rygetrang og abstinenser.

Hvorfor kan hypnose hjælpe?

Hypnose kan ikke trylle dette opbyggede fysiske forsvar i kroppen væk. Men hypnose kan hjælpe dig til at fjerne dit fokus fra rygetrangen, mens din krop langsomt vænner sig til, at den ikke hele tiden skal forsvare sig mod virkningen af nikotin. Sammen kan hypnose og coaching hjælpe dig med at styrke din motivation og ændre dine vaner.

Virkning

Virker rygestop hypnose?

Der findes ikke videnskablig forskning der dokumenterer, at hypnose har en gavnlig effekt på rygestop. Men mange patienter, som har gjort brug af rygestop hypnose, giver udtryk for at coaching og hypnose har hjulpet dem i deres rygestop. De omtalte resultater er derfor baseret på disse patienters personlige erfaring, og ikke et videnskablig bevis. Du kan se disse udtalelser her: Kundeudtalelser

Min personlige mening

Der er udført adskillige videnskablige forsøg, som har bevist at placebo-medicin har haft en gavnlig effekt på nogle patienter i behandlingen af flere forskellige fysiske og psykiske sygdomme. Vel at mærke sålænge patienterne ikke var bevidst om, at de indtog kalktabletter uden virkning og ikke rigtig medicin. Når tro i den sammenhæng kan flytte bjerge, har jeg personligt fuld tillid til, at alternativ behandling virker på nogle mennesker, selv om der ikke forelægger et videnskablig bevis for virkningen. Jeg har ligeledes tillid til at de mange mennesker, som påstår at de har haft gavn af hypnose eller anden alternativ behandling, taler sandt og alternativ behandlingen dermed er alle pengene værd for rigtig mange mennesker.

En forudsætning for at en hypnotisør kan hjælpe dig er, at du selv deltager, slapper af, er fokuseret og ikke stritter imod. Så hvis du har en 100% fastlåst holdning om, at alternativ behandling ikke virker, er denne behandlingsform ikke det rigtige valg for dig.

Mange faktorer påvirker dit rygestop

Der er dog mange faktorer, der spiller ind i et rygestop. En væsenlig faktor er, at det er forskelligt fra person til person, hvor kraftigt deres krop reagerer på nikotin og de mange andre giftstoffer i cigaretrøg. Det vil derfor også være forskelligt, hvor afhængig den enkelte er, og hvor slem den enkeltes rygetrang vil virke. Sammenholder man det med, at det er forskelligt hvor dyb trance den enkelte kan komme i, vil det derfor også være naturligt, hvis der er forskel på, hvor stor indvirkning hypnose har på den enkelte person.

Motivation er ekstremt vigtig

Hvis du ikke er velmotiveret til at gennemføre dit rygestop, er der ikke ret stor chance for at det lykkedes. Her kan information og coaching hjælpe dig til at at få styrket både dine argumenter for at stoppe, men også din motivation, så der er langt større chance for succes.

Hypnose

Røgfri på en time*

Rygestop behandling

Du får et komplet behandlingsforløb som lydfil eller på CD med vejledning, coaching og hypnose.

Du har selv stor indflydelse på omprogrammeringen af din tanker under behandlingen.

10 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI, hvor du kan få pengene tilbage.

* Læs afsnittet: Virker rygestop hypnose for mere information om virkning.

** Behandlingen kan downloades på coachen Malte Langes hjemmeside.